מדיניות פרטיות וניהול

מדיניות מתינות

Travel Gay מנחה ביקורות משתמשים לפני שהן נראות על ידי משתמשים אחרים.

אנו עשויים למחוק ביקורות (או חלק מביקורות), שלדעתנו:

  • מתעללים, שונאים, לא קשורים לנושא, משתמשים בשפה מינית גסה או מפורשת
  • מכילים השמצות גזעניות, סקסיסטיות, הומופוביות או השמצות אחרות
  • מבוסס על שמועה ולא על ניסיון אישי
  • לא עומדים בדרישות שלנו קוד התנהגות להגנה על ילדים
  • הם פניות או פרסום עבור אתרים או עסקים אחרים
  • דואר זבל
  • מתייחסים לפעילויות שאינן חוקיות או האשמות על התנהגות בלתי חוקית
  • מכיל תוכן שעלול להפר את זכויות היוצרים או זכויות הקניין הרוחני של אחרים, חוקים או תקנות
  • מתחזה או טוען כוזב לייצג אדם או ארגון

אנו עשויים לתקן שגיאות כתיב ושגיאות אחרות או לערוך הערות שאינן תמציתיות באופן סביר.

אנו שומרים לעצמנו את הזכות לא לפרסם ביקורת כולה או חלקית מכל סיבה שהיא או למחוק ביקורת שפורסמה בעבר.

 

ביקורות תמונות

התמונות חייבות להיות:

  • נלקח על ידך
  • רלוונטי למקום הנבדק
  • לא מסחרי
  • נוף (למשל בצורת תיבת מכתבים)
  • סוג קובץ jpeg, jpg או png בלבד

אסור לתמונות:

  • להיות גס, פורנוגרפי, לא חוקי, פוגעני או מעליב
  • ערוך כדי לעוות או להציג מצג שווא של הסצנה
  • לכלול סמלי לוגו, פרסומות או תוכן שיווקי אחר
  • גודל הקובץ עולה על 5 מגה-בייט
  • לכלול תמונה של כל אדם מתחת לגיל 18

איננו יכולים לפרסם תמונות ממקורות אחרים, או כל תמונה המפרה זכויות יוצרים של אחרים.

אנו שומרים לעצמנו את הזכות לא לפרסם אף תמונה שאתה מעלה.

על ידי העלאת תמונות, אתה מעניק Travel Gay זכויות לא בלעדיות לערוך, להעתיק, להשתמש ולהציג את התמונות. 

 

זכות להשיב

אם ברצונך להשיב לביקורת, השתמש בפונקציית התשובות או שלח לנו דוא"ל לכתובת info@travelgay.com

 

הסרה

אתה יכול לבקש הסרה של ביקורת שכתבת או תמונה שהעלית על ידי שליחת אימייל לכתובת info@travelgay.com

 

מדיניות הפרטיות

זוהי מדיניות הפרטיות עבור Out4You Ltd ("אנחנו" או "אנחנו"), המפעילה את האתר www.travelgay.com ("האתר"). אנו מחויבים להגן על המידע שלך ולכבד את פרטיותך. כאשר אתה נותן לנו מידע עליך או על העסק שלך, אתה סומך עלינו שנאחסן ונשתמש במידע זה באחריות. אנחנו נעשה מה שאנחנו יכולים כדי לזכות באמון הזה. מדיניות פרטיות זו, יחד עם שלנו תנאי שימוש וכל מסמך אחר הנזכר בו, קובע את הבסיס שלפיו כל מידע אישי שאנו אוספים ממך יעובד על ידינו באמצעות האתר וכל שירות או תוסף אחר המחליפים איתנו מידע.

על ידי שימוש באתר, אתה מסכים שמדיניות פרטיות זו חלה עליך. אנא קרא אותו בעיון. למטרות תקנת הגנת המידע הכללית (GDPR), אנחנו 'בקר הנתונים' ואחראים למדיניות פרטיות זו ולטיפול בנתונים שלך. הנה הפרטים שלנו:

שם החברה: Out4You Ltd ("העסק")
מספר חברה: 
07648544
כתובת רשומה: 
Sovereign House, Church Street, ברייטון, BN1 1UJ, בריטניה
רישום בקרי נתונים של ICO: ZA376321

נתונים שאנו אוספים ומאחסנים

על מנת לספק לך את השירותים שלנו ביעילות, אנו עשויים לאחסן ולעבד את הנתונים הבאים:

נתוני קשר: למשל שם, כתובת, עיר, מיקוד, מספר טלפון, כתובת דואר אלקטרוני.
מידע פיננסי: למשל מספר חשבון בנק, קוד מיון, פרטי כרטיס אשראי, פרטי כרטיס חיוב.
נתונים דמוגרפיים: למשל מיקוד, הכנסה.
נתוני קטגוריות מיוחדות: למשל מין, נטייה מינית.
נתוני זיהוי משתמש: 
למשל כתובת IP, פרטי כניסה, סוג דפדפן וגרסה, הגדרת אזור זמן, סוגי פלאגין לדפדפן, מערכת הפעלה וגרסה.
נתוני התנהגות משתמשים: למשל זרמי קליקים של כתובות אתרים, מוצרים/שירותים שנצפו, זמני תגובה של עמודים, שגיאות הורדה, משך ביקור בדף, נתוני אינטראקציה בעמוד, מספרי טלפון המשמשים להתקשרות אלינו.

זה קורה, למשל, כאשר אתה ממלא שאילתה, יוצר חשבון, ממלא שאלונים מקוונים, משתתף בכל לוח דיונים או פונקציית מדיה חברתית, משתתף בתחרות, מתכתב איתנו, מקבל שירותים כלשהם או מבצע איתנו עסקאות כלשהן. איסוף הנתונים הללו הוא לפעמים אוטומטי.

נתוני קטגוריה מיוחדת

כספק נסיעות להט"ב אנחנו כן אוספים ומבקשים מהלקוחות שלנו מידע על נטייתם המינית. נתונים אלה מטופלים בביטחון רב ומשמשים כדי לעזור להתאים את השירותים שלנו אליך. בשום שלב אינך נדרש לחשוף מידע זה אם אינך מעוניין בכך.

אנו עשויים לחלוק את הנתונים האישיים שלך עם צדדים שלישיים שאליהם אנו עשויים לבחור למכור, להעביר או למזג חלקים מהעסק שלנו או מהנכסים שלנו. לחילופין, אנו עשויים לנסות לרכוש עסקים אחרים או להתמזג איתם. אם יקרה שינוי לעסק שלנו, אזי הבעלים החדשים עשויים להשתמש בנתונים האישיים שלך באותו אופן כפי שמפורט בהודעת פרטיות זו

איסוף נתונים של צדדים שלישיים

אנו עשויים לחלוק את הנתונים שלך עם צדדים שלישיים מסוימים כדי לספק לך את הסחורה או השירותים שלנו. אנו כוללים, להלן, פרטים על הנתונים הרלוונטיים שנאספו או שותפו, המטרות שלשמן נאספים או משותפים נתונים כאלה וספקי צד שלישי שבהם אנו משתמשים שאוספים או משתפים נתונים כאלה.

פייסבוק

מטרה: שירות זה מאפשר לנו להתחבר לחשבון שלך בפייסבוק, דרך התחברות שלך או בדרך אחרת ומאפשר לנו ליצור אינטראקציה עם פייסבוק ולהראות נתונים סטטיסטיים מרכזיים.
מידע נאסף: נתונים שונים מחשבון הפייסבוק שלך, אם תבחר לשתף אותם איתנו.
ספק שירות: פייסבוק, Inc.
מקום העיבוד: ארה"ב
מדיניות הפרטיות

Google Analytics

מטרה: זהו שירות ניתוח אינטרנט, המאפשר לנו לעקוב אחר השימוש באתר, להכין דוחות על פעילות המשתמש ולשתף אותם עם שירותי גוגל אחרים.
מידע נאסף: נתוני שימוש, עוגיות
ספק שירות: גוגל
מקום העיבוד: ארה"ב
מדיניות הפרטיות
ביטול הסכמה

טויטר

מטרה: שירות זה מאפשר לנו ליצור אינטראקציה עם טוויטר ולהראות נתונים סטטיסטיים מרכזיים.
מידע נאסף: נתוני שימוש, עוגיות
ספק שירות: טוויטר בע"מ
מקום העיבוד: ארה"ב
מדיניות הפרטיות

MailChimp

מטרה: שירות זה מאפשר לנו לשלוח הודעות דואר אלקטרוני לרשימות תפוצה.
מידע נאסף: כתובת דואר אלקטרוני, שם, נטייה מינית, מין
ספק שירות: The Rocket Science Group, LLC d/b/a MailChimp
מקום העיבוד: ארה"ב
מדיניות הפרטיות

פַּס

מטרה: שירות זה מעבד עבורנו תשלומים.
מידע נאסף: מגוון, כולל מידע אישי, פיננסי, כרטיסים ועסקאות.
ספק שירות: סטריפ בע"מ
מקום העיבוד: UK
מדיניות הפרטיות

Zoho

מטרה: שירות זה מפעיל את שירות הצ'אט החי שלנו ומאפשר לנו לעקוב אחר השימוש באתר וכן שימוש בנתוני לקוחות למטרות שיווק מחדש.
מידע נאסף: מגוון, נתוני שימוש, קובצי Cookie, כולל פרטים אישיים וכתובת דוא"ל ונטייה מינית אם אתה משתף נתונים אלה בהודעת צ'אט חי.
ספק שירות: Zoho Corporation Pvt. בע"מ.
מקום העיבוד: ארה"ב / האיחוד האירופי
מדיניות הפרטיות

כיצד נעשה שימוש בנתונים שלך

אנו עשויים להשתמש בנתונים שלך למטרות הבאות:

  • מטרות שיווקיות כגון פרסום, השתייכות מסחרית, אינטראקציה עם מדיה חברתית, שיווק מחדש ומיקוד התנהגותי, אינטראקציה עם פלטפורמות סקרים מקוונות, יחסי ציבור, אספקת מידע, מוצרים ושירותים שאתה מבקש או (בהסכמתך) שלדעתנו עשויים לעניין אותך, מתיר (בהסכמתך) לצדדים שלישיים מסוימים לספק מידע על סחורות או שירותים שלדעתנו עשויים לעניין אותך
  • שיפור החוויה שלך באתר, למשל אינטראקציה עם פלטפורמות תמיכה ומשוב, אנליטיקה, הצגת תוכן מפלטפורמות חיצוניות, ביצועי תוכן ובדיקות תכונות, ניהול דפי נחיתה, מיפוי חום, אופטימיזציה של תנועה, הבטחת שתוכן האתר שלנו יוצג לך בצורה יעילה באופן, להודיע ​​לך על כל שינוי בשירות שלנו, אופטימיזציה של הדפים שאליהם אתה מופנה
  • לעזור לנו לספק לך את השירותים שלנו בצורה טובה יותר, כגון ניהול מסדי נתונים של משתמשים, טיפול בתשלומים, תשתית אירוח ותשתית עורפית, רישום ואימות, ביצוע ההתחייבויות שלנו על פי כל חוזה שנכרת איתך, מדידת הביצועים שלנו במונחים של מכירות או בכל דרך אחרת, ניהול חשבונות ורישומים
  • שמירה איתך על קשר, למשל פנייה ישירה אליך, ניהול בקשות ליצירת קשר, ניהול אנשי קשר ושליחת הודעות, אינטראקציה עם פלטפורמות צ'אט חי

עוגיות

אנו משתמשים ב"עוגיות" כדי לאחסן ולאסוף מידע בנוגע לשימוש שלך באתר האינטרנט שלנו. צדדים שלישיים מסוימים עשויים להשתמש גם בקובצי Cookie ביחס לשימוש שלך באתר האינטרנט שלנו. תוכל לברר עוד על השימוש שלנו בעוגיות בכתובת שלנו מדיניות עוגיות.

היכן אנו מאחסנים את הנתונים שלך

הנתונים האישיים שאנו אוספים מעובדים בכתובות המסחר שלנו, ובכל מקום אחר שבו נמצאים הצדדים המעורבים בעיבוד.

כחלק מהשירותים המוצעים לך דרך אתר האינטרנט שלנו, הנתונים שאנו אוספים ממך עשויים להיות מועברים ומאוחסנים במדינות מחוץ לאזור הכלכלי האירופי ("EEA").

זה עשוי להיות מעובד גם על ידי צוות העובדים מחוץ לאזור ה-EEA שעובד עבורנו או אחד מהספקים שלנו, למשל בעיבוד פרטי התשלום שלך, מילוי הזמנתך ומתן שירותי ניהול ותמיכה.

על ידי שליחת הנתונים האישיים שלך, אתה מסכים להעברה, לאחסון או לעיבוד על ידינו. אם נעביר או נאחסן את המידע שלך מחוץ לאזור ה-EEA בדרך זו, ננקוט בצעדים כדי להבטיח שזכויות הפרטיות שלך ימשיכו להיות מוגנות כמפורט במדיניות פרטיות זו.

מתי נוכל למסור את הנתונים שלך לצדדים שלישיים

אנו רשאים לשחרר את המידע שלך:

  • לעסקים בקבוצה הארגונית שלנו;
  • שותפים עסקיים, ספקים וקבלני משנה לביצוע כל חוזה שאנו מתקשרים איתך;
  • לרוכש פוטנציאלי שלנו או לעסק בקבוצה הארגונית שלנו;
  • כדי להגן מפני הונאה או סיכוני אשראי; ו
  • כנדרש על פי חוק או כאשר אנו מאמינים שחשיפת המידע נחוצה כדי להגן על זכויותינו, להגן על בטיחותך או על ביטחונם של אחרים או להגיב לבקשה מגוף ממשלתי.

אנו עשויים גם לחלוק את המידע שלך עם אותם צדדים שלישיים הנזכרים במדיניות פרטיות זו וכל מפרסמים או רשתות פרסום אחרים שדורשים את הנתונים כדי לבחור ולהגיש פרסומות רלוונטיות לך ולאחרים לספקי ניתוח ומנועי חיפוש המסייעים לנו בשיפור ואופטימיזציה של האתר.

הזכויות שלך

אתה יכול לבחור שלא לספק לנו נתונים אישיים ואתה יכול לכבות את העוגיות בדפדפן שלך על ידי שינוי ההגדרות שלו. אם תקבל החלטות אלו, תוכל להמשיך להשתמש באתר ולגלוש בדפיו. עם זאת, ייתכן שלא נוכל לעבד עסקאות ללא נתונים אישיים.

אתה יכול לבקש מאיתנו לא להשתמש בנתונים שלך לשיווק. ניתן לעשות זאת על ידי סימון התיבות הרלוונטיות בטפסים שלנו, או על ידי יצירת קשר בכל עת.

יש לך זכות גישה למידע שאנו מחזיקים עליך. זה כולל את הזכות לבקש מאיתנו מידע משלים על:

  • קטגוריות הנתונים שאנו מעבדים
  • מטרות עיבוד הנתונים
  • הקטגוריות של צדדים שלישיים שאליהם ניתן לחשוף את הנתונים
  • כמה זמן יישמרו הנתונים (או הקריטריונים המשמשים לקביעת התקופה הזו)
  • שאר הזכויות שלך לגבי השימוש שלנו בנתונים שלך

אנו נספק לך את המידע תוך חודש מיום בקשתך, אלא אם כן הדבר ישפיע לרעה על הזכויות והחירויות של אחרים (למשל, סודיות או זכויות קניין רוחני של אדם אחר). אנו נודיע לך אם לא נוכל לענות על בקשתך מסיבה זו.

מנהל הגנת מידע
Out4You בע"מ
בית הריבון
רחוב הכנסייה
ברייטון
BN1 1UJ
בריטניה

ניתן לבקש מאיתנו פרטים נוספים לגבי איסוף או עיבוד הנתונים שלך בכל עת.

יש לך הזכות לגרום לנו לתקן כל מידע אישי לא מדויק לגביך. יש לך את הזכות "להישכח" מאיתנו. אתה יכול לעשות זאת על ידי לבקש מאיתנו למחוק כל מידע אישי שאנו מחזיקים עליך, אם כבר אין צורך להחזיק את הנתונים למטרות השימוש שלך או הזמנות עם TravelGay.com

יש לך את הזכות להגיש תלונה בנוגע לשימוש שלנו בנתונים שלך. אנא ספר לנו תחילה, כדי שתהיה לנו הזדמנות לטפל בחששות שלך. אם נכשל בכך, תוכל להפנות כל תלונה למשרד נציב המידע בבריטניה, על ידי התקשרות לקו הסיוע שלהם או לפי ההנחיות באתר האינטרנט שלהם בכתובת www.ico.org.uk.

קישורים לאתרים אחרים

אנו עשויים להציג קישורים באתר האינטרנט שלנו לאתרים של עסקים אחרים. מדיניות פרטיות זו חלה רק על האתר ולא על כל אתר אחר. לכל אתר של צד שלישי עשויה להיות מדיניות פרטיות שונה ממדיניות פרטיות זו ועליך לציית למדיניות זו.

אם אתה מבקר באתרים אחרים, איננו אחראים לנוהלי הפרטיות או לתוכן של אתרים אלה.

עד כמה הנתונים האישיים שאנו אוספים בטוחים?

אנו מתייחסים לפרטיותך ברצינות ויישמנו את מדיניות הפרטיות הזו כדי לעזור לשמור על אבטחת המידע האישי והפיננסי שלך. יש לנו נהלים פיזיים, אלקטרוניים וניהוליים כדי להגן ולאבטח את המידע שאנו אוספים.

כדי להגן על המידע הפיננסי שלך, אנו משתמשים בטכנולוגיית SSL כדי להצפין את כל עסקאות התשלום.

למרבה הצער, לא מובטחת שהעברת נתונים מאובטחת ב-100% ולכן איננו יכולים להבטיח את אבטחת המידע שאתה מעביר לאתר שלנו או ממנו או באמצעות השימוש בשירותים שלנו, ואתה מספק מידע זה על אחריותך בלבד.

העסק לא יכול לשאת באחריות לגניבה, אובדן או גישה לא מורשית, יירוט או נזק לנתונים שלך. אתה מאשר שאתה מבין את הסיכונים הללו.

כאשר נתנו לך סיסמה, אתה אחראי לשמור על סיסמה כזו בסודיות. אנו מבקשים שלא תשתפו אף סיסמה עם אף אחד.

אם אתה סבור שהפרטיות שלך נפרצה, אנא פנה אלינו מיד.

שונות

אם תספק לנו מידע אישי על אנשים אחרים, או אם אחרים ימסרו לנו את המידע שלך, אנו נשתמש במידע זה רק מהסיבה הספציפית שבגינה הוא נמסר לנו.

אנו עשויים לפקח ולהקליט שיחות טלפון או הודעות דוא"ל בינך לבין העובדים שלנו למטרות הדרכה והבטחת איכות.

אתה יכול לקרוא עוד על חוק הגנת מידע על ידי ביקור באתר אתר האינטרנט של נציב המידע.

אם נשנה את מדיניות הפרטיות שלנו, נפרסם כל שינוי בדף זה. אנא בדוק שוב לעתים קרובות כדי לראות עדכונים או שינויים כלשהם במדיניות הפרטיות שלנו.

מדיניות זו תיכנס לתוקף מה-1 בדצמבר 2011. היא עודכנה לאחרונה ב-12 במאי 2022.